Ruten

Ruten


The Rickshaw Run starter i byen Kochi, som ligger på vestkysten i det sydlige Indien. Løbet slutter 16 dage senere i Nepals hovedstad Kathmandu. En lille køretur på ca. 3500 km.

Det er helt op til det enkelte hold at vælge hvilken rute man ønsker at tage. Det er kun grænsen mellem Indien og Nepal som på forhånd er bestemt, nemlig grænseovergangen Kakarbhitta, som ligger tæt på byerne Siliguri og Darjeeling i det nordøstlige Indien.

Team Jysk Travel har efter nøje overvejelser valgt at lade deres Rickshaw bestemme ruten, da det på forhånd kan være svært at planlægge hvor mange kilometer den syv hestekræfters store motor kan klare per dag. Hvis teamet kan holde en gennemsnitlig fart på 30 kilometer i timen, vil det betyde at de skal sidde bag rattet ca. 7 timer per dag på nogle af verdens dårligste veje. Dette betyder, at de dag for dag vil lade gefühlen bestemme hvilken vej de skal køre.

Det skal dog siges, at de går efter en top placering og alt andet end en podieplacering vil være en personlig skuffelse for det ambitiøse hold :-).