Live update fra teamet

Live update fra teamet


Aarhus, 20.Februar kl.22.14
Foredraget i Ålborg er aflyst pga. for få tilmeldinger. Sidste chance for at høre vores spændende beretninger og se billeder for turen er i København 28.februar i Jysk Rejsebureaus lokaler. Tilmeld dig på www.jysk-rejsebureau.dk under Foredrag og København.

Aarhus, 14. Februar kl. 21.53
Er lige kommet hjem efter vores første foredrag, som vi afholdte hos Jysk Rejsebureau i Aarhus. Der var mødt ca. 30 mennesker op og det gik rigtig godt. Vi havde ca. 190 billeder med og det passede faktisk rigtig godt, så foredraget varede ca. 2*45 minutter.
Vores næste foredrag er i Aalborg på torsdag, hvis der altså kommer nok tilmeldinger. Lige nu er der kun 3 og vi skal minimum op på ca. 15 stykker, så vi må vente og se om det bliver til noget. Foredraget i København bliver helt sikkert til noget, da der allerede nu er 17 tilmeldte.

Aarhus, 11. Februar kl. 21.53
Har netop været samlet her i aften for at udvælge billeder til vores foredrag. Uha det var fedt at se billederne igennem igen. Vi vil gerne ende på ca. 150 billeder, men indtil videre ligger vi på omkring 200 stykker, efter tre slette runder... Vi mødes igen i morgen for at udvælge de endelige billeder til foredragene. Husk du kan stadig nå at tilmelde dig vores foredrag den 14 februar i Aarhus, den 21 februar i Aalborg og den 28 februar i København. Tilmelding skal ske på Jysk Rejsebureaus hjemmeside www.jysk-rejsebureau.dk under fanen foredrag.

Aarhus, 01. Februar kl. 20.13
Udsendelsen "Formiddag med Nis Boesdal" blev sendt den 24 januar kl. 11.30 og det var blevet rigtig godt. Sjovt at se sig selv i tv. I morgen skal vi tre mødes sammen med en kollega og prøve at få vores 7 timers film redigeret ned til en times tid. Det bliver fedt at se båndene igennem igen og få lavet en lille film, som vi vil ligge på denne side hvis den bliver god:-). Ellers er vi så småt begyndt at forberede vores foredrag i Aarhus, Aalborg og Købehavn senere på måneden. Meld jer til på www.jysk-rejsebureau.dk under fanen foredrag, hvis I har lyst til at se flere billeder og høre røver historier fra turen.

Aarhus, 22. Januar kl. 18.14
Her til formiddag har vi været til optagelse af programmet "formiddag med Nis Boesdal" hos DR i Aarhus. De havde desværre kun teknik til at to af os kunne være med, så Christina sad på sidelinien. Det var rigtig spændende at være og se hvordan man laver sådan et program. Det bliver sendt på DR1 den 24. Januar kl. 11.30 - 12.00.

Derudover var der artikler i dag i Stiftstidende (se under medier) og Metroxpress.

Aarhus, 20. Januar kl. 18.34
Team Jysk Travel er tilbage på dansk jord, efter en ca. 36 timers lang rejse fra Kathmandu til Aarhus. Vores første forsinkelse kom allerede i Kathmandu, hvor vi blev forsinket nogle timer, men hvad gjorde det når vi nu havde 10 timer at give af i Delhi... Næste forsinkelse var fra Delhi til Zürich, som gjorde at vi missede vores fly og fik 3½ time ekstra i Zürich inden vi landende i København omkring halv et. Det var rigtig ærgerligt at vi blev forsinket, da flere havde valgt at møde op i lufthavnen for at overraske os. Desværre forgæves.

Jonas forældre var der med et rigtig flot skilt som sagde, "Velkommen hjem, vinderne af The Indian Rickshaw Run 2008, Team Jysk Travel, Michael, Christina og Jonas". Rigtig rigtig fedt, at blive modtaget på den måde. Derfra blev vi kørt helt til Aarhus af dem - mærkeligt at ingen dyttede og meget underligt ikke at møde modkørende på motorvejen :-)

Nu glæder vi os til tirsdag hvor vi skal interviewes af DR. Rigtig god søndag til alle.

Kathmandu, 19. Januar kl. 05.15 (dansk tid)
Saa er det sidste dag i Nepal inden afrejse til Danmark. I gaar spiste vi jo middag med den danske ambassadoer, hans kone, en tidligere kollega og vores venner fra servicekontoret. Det var rigtig hyggeligt og vi kan lige naevne, at vi fik rigtig god nepalesisk mad, hvor den bedste ret var rejer svoebt i bacon... Hvorfor har man ikke fundet paa den ret selv?

I dag har vi shoppet det sidste og pakket vores grej. Vi flyver til Delhi om et par timer hvor vi har 12 timer inden turen gaar til Koebenhavn. Vi ses i Danmark.

Kathmandu, 18. Januar kl. 13.00 (dansk tid)
I dag har Team Jysk Travel vaeret paa den store sightseeing tur i Kathmandu efterfulgt af maks shopping. Har blandt andet koebt nyt toej til i aften, hvor vi skal spise afskedsmiddag med folkene fra vores servicekontor og den danske ambassade. Saa nu skal vi tilbage paa hotellet og slappe af en times tid inden den store middag:-). God fredag til jer alle.

Kathmandu, 17. Januar kl. 13.00 (dansk tid)
Saa er logbogen opdateret og der er 6 nye billedgallerier til frokostboeffen. Nu triller vi tilbage til vores hotel og derefter staar den igen igen paa boeffer paa restaurant Everest Steakhouse. Adios.

Kathmandu, 17. Januar kl. 08.15 (dansk tid)
Christina og jeg sidder lige nu paa Internet cafe i Kathmandu og endelig ser det ud til at lykkedes mht, at faa vores billedgallerier opdateret. Siden vi kom til Kathmandu er der sket lidt af hvert. Foerst var vi til pressekonference, hvor vi blev filmet og interviewet af den underligeste journalist fra Reuters. Derefter tog Christina og jeg til Chitwan Nationalpark, for at spotte nogle dyr, dog uden det store held. I gaar var vi paa sightseeing i den gamle kongeby Bhaktapur og om aftenen var det tid til den store Rickshawrun fest, saa i dag er der doemt ondt i haaret. I aften tager vi i et japansk bad hvor vi kan nyde stjernehimlen, mens vi ligger i et varmt bad - nice. OBS: Husk at tjekke de mange nye billedgallerier, som bliver opdateret over den naeste times tid eller to

Kathmandu, 14. Januar kl. 10.00 (dansk tid)
Teamet er gaaet fra hinanden, det er dog ikke saa dramatisk som det lyder. Christina og Jonas tog til Chitwan Nationalpark tidligt i morges paa jagt efter et syn af den bengalske tiger. Jeg er blevet tilbage i Kathmandu for at catche lidt op med mine nepalesiske venner.

Kathmandu, 12. Januar kl. 10.35 (dansk tid)
Super laekkert med et dejligt hotel, et varmt bad og en god nattesoevn. Det var meget tiltraengt. Her for 20 minutter siden kom hold nummer 2 i maal og som vi regnede med blev det Sticky Bandits. (Der kom faktisk et andet hold i maal i gaar aftes lige efter os, men de har taget en forkert graenseovergang, saa de bliver nok diskvalifiseret). Lige nu har vi opdateret vores logbog og vi arbejder haardt paa, at lave nogle billedgallerier, men det gaar pt. ikke for godt med det Nepalesiske Internet. Proever igen senere, men nu skal vi have en times massage og derefter spise kaempe boeffer paa Everest Steakhouse.

Kathmandu, 11. Januar kl. 20.02 (dansk tid)
Ja så er den ged barberet, vi vandt det hele, hvem havde troet det. De sidste 24 timer har vaeret helt fantastiske og det er slet ikke til at fatte, at vi ligger os til at sove, som det eneste team der er nået til Kathmandu. Jeg er sikker på, at vi alle sover fantastisk i nat.

Kathmandu, 11. Januar kl. 17.58 (dansk tid)
Juhuu vi er fremme i Kathmandu efter lidt over 19 timers non stop kørsel. Vi var super spændte på placeringen og jublen brød løs da vi fandt ud af at vi blev nr. 1. Vi er rigtig glade og meget stolte over at vinde løbet. Lige nu nyder vi en velfortjent øl sammen med løbsarrangørerne og 5 fra vores servicekontor her i Kathmandu. Vi opdaterer hjemmesiden yderligere en af de næste dage. God weekend. Team Jysk Travel.

Nepal, 11. januar kl. 15.08 (dansk tid)
Nu er der kun ca. 30 km. tilbage i bjergene til vi når Kathmandu. Det er meget koldt og vi kan kun se små 50 meter frem med vores lille lygte. Det vrimler med store lastbiler og busser, mens Trisuli flodens mørke vand bruser i afgrunden. Kom nu Team Jysk Travel vi skal klare den. Vi er alle super spændte på hvilken placering vi får efter dagens 19 timers kørsel.

Nepal, 11. Januar kl. 12.54 (dansk tid)
Så er der lige præcis 100 km. til mållinien. Vi har stadig udstødningsrør og kaleche og især kalechen sætter vi pris på, nu hvor mørket er ved at falde på og temperaturen styrtdykker. Vi er endnu ikke blevet overhalet, men der er stadig 4 timer inden vi gerne skulle ramme Kathmandu. Vi krydser fingre og glæder os til en VARM øl.

Nepal, 11. Januar kl. 10.15 (dansk tid)
Fuck, pis, shit... vores udstødning er ved at falde af, har snuppet en møtrik fra kalechen, så nu er den ved at falde af, men det må være et bedre alternativ. Christina tager første tørn med at holde kalechen på plads. Stadig 150 km. tilbage, som kommer til at tage ca. 5 timer. Vi har nu kørt i over 12 timer idag.

Nepal, 11. Januar kl. 8.22 (dansk tid)
Vi er kun 200 km. fra Kathmandu og er ikke blevet overhalet endnu, men vi ved at flere teams er lige bag os. Det er HELT vildt spændende det er næsten ikke til at holde ud. Vi har lige ramt Himalaya bjergene og har virkelig problemer med at få de 7 hestekræfter til at slå til. Kom nu kære Rickshaw.

Nepal, 10. Januar kl. 15.20 (dansk tid)
Team Jysk Travel er i Nepal!!!! Vi er helt med fremme i feltet, sikkert top 5 med mulighed for faktisk at være nr. 1. Vi ved dog at flere Teams overnatter lige på den anden side af grænsen. Vi sætter uret til kl. 02.00 og så køre vi til Kathmandu i et huk, en tur på over 16 timer.

Et sted i Indien 10. Januar kl. 11.05 (dansk tid)
Shit...vores tagbagagebære er lige knækket, og vi har ikke tid til at fixe det. Vi har afmonteret det og taget alt vores bagage ind i Rickshawen så vi sidder lidt tæt. jagten går videre, og vi satser stadig på at krydse grænsen til Nepal ved solnedgang. Klokken er 15.30 her i Indien, så vi har 2 timers dagslys tilbage og 80 km. til grænsen, men vejen er helt fantastisk dårlig!

Et sted i Indien 10. Januar kl. 5.50 (dansk tid)
SÅDAN. Har lige overhalet Sticky Bandits som vi ikke har set siden starten for 10 dage siden. De har hele tiden været helt fremme, men nu er de altså bag Team Jysk Travel.

Et sted i Indien 10. januar kl. 4.26 (dansk tid)
Vi har lige krydset Ganges floden og har kurs mod grænsen til Nepal. Vi har kørt siden kl. 05.00 i morges og rykker op gennem feltet. Kom så Team Jysk Travel.

Et sted i Indien, 9. Januar kl. 14.38 (dansk tid)
Her til morgen var vi de første på farten alle 3 fast besluttede på at give den ekstra gas, nu da vi faktisk er med i topstriden, men mødet med Highway 60 var hård eftersom vejen var 100% dårligere end en super daarlig grusvej... derfor blev det kun til 285 km. i dag. Vi har besluttet at stå ekstra tidligt op i morgen og fortsætte missionen med, at kæmpe om en god placering.

Kranagpur, 8. Januar kl.15.30 (dansk tid)
Snip snap snude så er dagens eventyr ude. Vi er lige ankommet til Kranagpur og er tjekket ind på Hotel Park. Som lovet er vi kommet længere op i feltet. Der bor 2 andre teams på vores hotel..det er da bare for vildt, humøret naturligvis er højt efter at vi overlevede næsten 2 timer med nattekørsel. Nu skal vi sgu have en øl.

30 km. til næste by, 8. Januar kl. 13.36 (dansk tid)
Det er kul sort nu og har lige fundet ud af, at der stadig er 30 km. til næste by...Fuck bungy jump det bliver ikke mere sindsygt end at køre zig zag mellem 20 tons lastbiler i en Rickshaw. Nå ja så kører vi på reserve tank.

Ca. 250 km. syd for Kolkatta, 8. Januar kl. 13.07 (dansk tid)
Mørket er faldet på, og vi er stadig på National Highway 60 ca. 250 km. syd for Kolkatta. Der er stadig 30 km. til næste by og nu gør vi det, vi lovede ikke at gøre, nemlig at køre i mørke.

Et andet sted i Indien, 8. Januar kl. 10.40 (dansk tid)
Pyha vi fandt en tank inden de sidste dråber benzin blev brugt. Fandt også et lille værksted hvor vi skiftede olie, så nu giver vi den gas. Vi har netop rundet 2300 km., tjuhej hvor det går.

Et sted i Indien, 8. Januar kl. 9.32 (dansk tid)
Vi drøner afsted, men måske ikke så længe endnu, vi har kun en halv liter benzin tilbage og har ikke set nogen station i lang tid. Vi har ellers allerede kørt 300 km. så hvis vi ikke løber tør, rykker vi helt sikkert op i rækkerne.

Rambha, 7. Januar  kl. 15.51 (dansk tid)
Står lige nu ved mekanikkeren, og får svejset vores tagbagagebære som er knækket. Vi har kun kørt 330 km. i dag. Vi må til at komme ind i kampen. Nu går vi efter at komme længere op i feltet. Vi overnatter i Rambha, og spiser Indiens berømte krabbe curry. Alt imens Michael banker Christina og Jonas i ludo.

Visakhapatnam, 6. Januar kl. 16.00 (dansk tid)
En rigtig god koeredag med nogle fede oplevelser. Over 400 km for anden dag i traek, saadan!. Vi har besoegt en murstensfabrik og vaere ude at se kvinderne plante ris i markerne. Se opdateret logbog og billedgalleri.
OBS: Billedgallerierne "on the road" og "meeting the locals" er blevet opdateret med mange flere flotte billeder.

Vijayawada, 5. Januar kl. 15.42 (dansk tid)
Saadan der, har koert over 400 km idag og det er vel og maerket inkl. 2 timers service af vores kaere rickshaw. Vi stak af fra mindst 4 andre rickshaws i morges, saa vi ligger ret godt i feltet. Da solen gik ned koerte vi ind i Vijayawada (ja det er en by og ikke en planet fra Star Wars) her bor 1 million mennesker og saa altsaa 3 rally koerer. Humoeret er HOEJT og vores rickshaw har det fantastisk...7,9,13. Loeb kun toer for benzin 1 gang i dag.
Tjek lidt billeder i galleriet.

Et sted i Indien 5. Januar kl. 9.36 (dansk tid)
Update - Vi giver den max gas i nordgående retning på national highway 5 på Indiens østkyst. Christina er bag rattet, jonas tager sig en lur og jeg sidder med armen i karmen alt imens Indien glider forbi. I morges fik vi lavet et eftersyn på vores rickshaw så nu er alt smurt og toptunet.

Chennai, 4. Januar kl. 11.59 (dansk tid)
Update - Vi er lige kørt tværs gennem Chennai , hvor der bor ca. 7 mio mennesker. Puha det var en killer. Modige Mike var bag rattet og Jonas og Christina guidede han efter bedste evner ud af byen. Der var så forurenet i byen, så vores lunger skriger efter frisk luft. Vi fortsætter nordpå et par timer endnu, indtil det bliver mørkt.

Mamallapuram, 4. Januar kl.8.04 (dansk tid)
Team Jysk Travel er kørt ufrivilligt i pit i Mamallapuram, da der er monsun lignende tilstande i Sydindien. vi er totalt våde på måsen. Men vi er ikke slået ud, vi finder lige nogle badeluffer, så er vi kørt.

Puducherry, 3. Januar kl. 14.54 (dansk tid)
Humoeret er hoejt efter en rigtig god dag paa de indiske veje. Godt nok startede vi som skrevet ud med en punktering, men efter en hurtig lapning kom vi godt af sted. Vi havde besluttet af koere fra den travle hovedvej og i stedet koere af smaa biveje, hvilket viste sig at vaere en rigtig god beslutning. Flotte groenne rismarker, smaa lokale byer og smilende befolkning var bare nogle af de oplevelser vi moedte. Det skal lige siges at vi punkterede igen i eftermiddags, men som sidst var der hurtigt nogle venlige lokale, som fik skiftet vores hjul.

Sidst paa eftermiddagen moedte vi et andet team fra San Francisco, som vi spiste frokost med, inden vi fandt et dejligt hotel i byen Puducherry. Vi har netop vaeret paa en lille sightseeing og her til aften har vi besluttet at bestille Pizza Hut (fordi vi kan) paa vaerelset og se en god indisk film i tv. Husk at tjekke vores netop opdateret logbog.

Vi har proevet at lave to nye billedgallerier, men desvaerre uden held. Vi haaber vi finder en anden Internet cafe hurtigst muligt hvor det kan lade sig goere.

Et sted i Indien, 3. Januar kl. 3.11 (dansk tid)
Så er vi punkteret, men heldigvis inde i en by. Forventer at være kørende om en halv time.

Attur, 2. Januar 08 kl. 14.52 (dansk tid)
Update. Vi har lige gennemført vores første rigtige rallydag og det er gået overraskende godt, selv om trafikken er fuldstændig vanvittig. Vi har alle kørt lidt men selv om vi har været på farten i over 10 timer har vi kun flyttet os 306 km...der er godt nok langt til Nepal. Vi er dog ved godt mod og er lige tjekket ind på et lille hotel i byen Attur.

Kochi, 1. Januar 08. kl. 15.57 (dansk tid)
Klokken 12 gik startskuddet for Rickshaw Run 2008. Alle 64 hold havde malet deres Rickshaws og toppimpet dem, så det var et farverigt syn, da vi forlod Kochi. Der var lidt stress på inden start, da vores gear gik i stykker og der blev fyldt forkert benzin på vores Rickshaw, så den ikke kunne køre. Men med mekanikeres hjælp blev vi lige klar til start. Man skulle ikke tro den var helt fabriksny!!. Vores første møde med den indiske trafik er gået ok og vi har kørt 130 km. på 5 timer puha der er langt til Nepal :-)

Kochi, Indien. 31. December 07. kl.14.48 (lokal tid 4,5 time foran Danmark)
Wuuhooo vi har fået udleveret vores rickshaw!!! Det er uden tvivl den største nyhed for de sidste par dage. Vi har netop opdateret vores logbog med fortællinger fra de sidste par dage og derudover har vi lavet to nye billedgallerier med billeder fra Kochi by og The Backwaters og et hvor vi pimper vores spritnye Rickshaw.

Kochi, Indien. 29. December 07. kl.21.53 (lokal tid 4,5 time foran Danmark)
Saa er vi kommet godt frem til Kochi efter en mega lang rejse. Turen forloeb som planlagt, beskrevet den 27.december.

Da vi ankom til vores hotel var vores 2 kolleger fra Jysk Rejsebureau, Line og Sofus, lige tjekket ind. De er paa en laengere Indien rundrejse, men kunne heldigvis lige faa det til at passe med 1 dag i Kochi sammen med os. Saa paa trods af alt for lidt soevn har vi vaeret paa en lille sightseeingtur rundt i byen idag. Det er en super fed by og vi har faaet noget rigtig laekkert indisk mad, som pt. stadig ligger godt i maven.

Om aftenen stoedte vi paa en af de konkurrerende hold, Steve og Pete fra USA, som Michael kender fra sit job i sommers hos Suntrek.
Vi er paa vej i seng, men glaeder os til at se vores rickshaw i morgen.

Århus. 27. December 07. kl 14.11
Taskerne er pakket og vi er ved at have styr på alt til rejsen, som starter kl. 04.15 i morgen tidligt. Dagen i morgen står på togtur til Kastrup, med Swiss via Zürich til Delhi, vente i 7 timer over natten i Delhi lufthavn, med Sahara Airlines det sidste stykke til Kochi og derefter en taxi ind til hotellet. En lang rejse, men vi glæder os alle tre rigtig meget til, at komme af sted på vores eventyr:-)

Århus. 23. December 07. kl 14.37
Vi sidder lige nu og snakker om hvad der skal pakkes i de små rygsække, samt udvælger musik til det kommende crazy race. Og så skal det lige tilføjes at vi er MEGA SPÆNDTE.